Ξηροί καρποί: Στο σπίτι των «πρωταθλητών» της υγιεινής διατροφής!

Εμείς στο itrofi.gr εδώ και 4 χρόνια που βρισκόμαστε κοντά σας, σας έχουμε ενημερώσει ουκ ολίγες φορές για τα αναρίθμητα οφέλη και την υψηλή θρεπτική αξία των ξηρών καρπών. Τώρα έφτασε η στιγμή να σας προτείνουμε και την επιχείρηση που έχει αναλάβει να αποδώσει μέσω των προϊόντων της τα μέγιστα οφέλη τους.

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Είναι γνωστό βεβαίως πως οι ξηροί καρποί μπορούν να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα με στόχο την απώλεια βάρους και να αποτελέσουν ένα εξαιρετικά υγιεινό και θρεπτικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Αξίζει να σταθούμε σε μερικά όπως τα φουντούκια που είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, φυλλικό οξύ, χαλκό και μαγγάνιο. Τα κάσιους που είναι πλούσια σε μέταλλο, το οποίο ωφελεί το νευρικό σύστημα, τα οστά και το ανοσοποιητικό. Τα καρύδια που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία με τη σειρά τους αποτρέπουν τη συσσώρευση υπολειμμάτων στις αρτηρίες. Τα φιστίκια που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Τέλος τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, μαγνήσιο και ασβέστιο και είναι ιδανικά για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της αρτηριακής πίεσης. 

Όλα αυτά τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε να σας ταξιδέψουμε μέχρι τη Σάμο και συγκεκριμένα σε μία επιχείρηση που λατρεύει τους «πρωταθλητές» της υγιεινής διατροφής και θέλησε να εξελίξει την υπέροχη γεύση τους, προσφέροντας μας γευστικές δημιουργίες που μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ο λόγος για την επιχείρηση του Νικόλαου Πήττα που φέρει το όνομα Nutorious και βρίσκεται στην όμορφη Σάμο, στο ανατολικό Αιγαίο στο μέσο αυτού και ανατολικά του Ικαρίου πελάγους. Η Σάμος είναι γνωστή σε όλους για το ιδιαίτερο κρασί που παράγει και μάλιστα με διεθνής διακρίσεις στον χώρο της οινοποιίας αλλά και για το ελαιόλαδο της, τα βότανα της και για πολλά άλλα. Το νησί διαθέτει και πολλές καλλιέργειες σε καστανιές, καρυδιές και οπωροκηπευτικά. Η τοπική παράδοση θέλει τους κατοίκους του νησιού να ασχολούνται με την φύση και την ανάπτυξη καλλιεργειών με φιλοπεριβαλλοντικούς τρόπους και να δημιουργούν πολλά τοπικά προϊόντα που ξαφνιάζουν ευχάριστα όσους επισκέπτονται την Σάμο.

Η εταιρία Nutorious ιδρύθηκε το 2018 και σκοπός της είναι να αναδείξει την ποικιλία και την ιδιαίτερη θρεπτική αξία των ξηρών καρπών. Η παραγωγή, η επεξεργασία και η εμπορία των ξηρών καρπών είναι μια δραστηριότητα που δεν είναι άγνωστη εδώ καθώς η ενασχόληση είναι συστηματική για περισσότερο από 50 χρόνια. Οι ξηροί καρποί που πρωταγωνιστούν στο Nutorious είναι αποκλειστικά κλάσης “Elite” και η διαλογή τους γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα χειριστών με το χέρι. Το ψήσιμο γίνεται σε υπερσύγχρονο φούρνο με ιδιαίτερη προσοχή ώστε το τελικό προϊόν να είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα τέφρας και πλούσιο σε φυσικά αρώματα. Τα προϊόντα Nutorious δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, ενισχυτικά ή συντηρητικά και είναι απαλλαγμένα από λακτόζη, γλουτένη και φοινικέλαιο. Παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και υγιεινής ώστε να εξασφαλίζεται το τελικό προϊόν ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για χρήση.

Γιατί να επιλέξετε προϊόντα Nutorious;

  • Γιατί εδώ θα βρείτε αγνά αλείμματα ξηρών καρπών που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.
  • Γιατί τα προϊόντα εδώ, βασίζονται στους καλοψημένους φρέσκους ξηρούς καρπούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.
  • Γιατί τα spread Nutorious δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη ή φοινικέλαιο και αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών και πρωτεϊνών.
  • Γιατί είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις γλυκές ή αλμυρές.

Τα προϊόντα Nutorious:

Spread Nutorious

Τα spread Nutorious διατίθενται σε τρεις μοναδικές γεύσεις! Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν απίθανη γεύση! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν άλειμμα, σαν γέμιση ή σαν βούτυρο για γλυκές παρασκευές!

Ξηροί Καρποί & Αποξηραμένα Φρούτα Nutorious

Επιλεγμένοι και φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί & αποξηραμένα φρούτα, έτοιμοι να κατακτήσουν με το άρωμά τους την γεύση σας!

Όλα τα προϊόντα εδώ!

Μπάρες & Λιχουδιές Nutorious


Συσκευασία Δώρου!

Η πιο γιορτινή περίοδος της χρονιάς φτάνει και η Nutorious δημιουργεί τις πιο εφάνταστες συσκευασίες δώρου.

Τα προϊόντα NUTORIOUS, βάζουν τα γιορτινά τους και σας εύχονται Χρόνια Πολλά.

Πάντα φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες έρχονται να σας προσφέρουν μια εμπειρία,  μέσα από διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων που θα σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Αγορασε με ένα ΚΛΙΚ εδώ

info:

Διεύθυνση: 8ης Μαΐου 83200 Μεσαίο Καρλόβασι Σάμος, Ελλάδα

Phone: +30 2273033015

Email: info@nutorious.gr

Site: nutorious.gr

Facebook

Instagram

Όροι: 
Κατηγοριες: