Χρυσή Ζύμη: Διπλή διάκριση για τη νέα σειρά Vegan Ρολίνια & Πιτάκια Κουρού!

Με 2 διαφορετικές προϊοντικές σειρές που ξεχωρίζουν για την καινοτομία & την ποιότητα τους αναδείχθηκε η Χρυσή Ζύμη στην πρόσφατη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2023».

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας σημαντικός, έγκριτος θεσμός βράβευσης διεθνώς, που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του κοινού. Οι καταναλωτές για μια ακόμη φορά τίμησαν με τη ψήφο τους κάθε μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Χρυσής Ζύμης όπως τη σπιτικότητα, την παράδοση, τη νοστιμιά και την καινοτομία, και εμπιστεύθηκαν τα προϊόντα της που εδώ και 30 χρόνια εγγυάται ότι «Δεν έτυχε…Πέτυχε!».

Vegan Ρολίνια
Στη «Χρυσή Ζύμη» δεν σταματάμε να δημιουργούμε με τα πιο εκλεκτά υλικά αγαπημένες αλλά και ολοκαίνουριες, γευστικές επιλογές! Τρεις απολαυστικές Vegan προτάσεις, Ρολίνια με φυτικό κιμά, με γεύση τυριού και με πατάτα & μυρωδικά κυκλοφόρησαν από τη «Χρυσή Ζύμη», με 100% φυτικά συστατικά, πιστοποιημένα από τον έγκριτο φορέα The Vegan Society.
Τα νέα Ρολίνια Χρυσή Ζύμη δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες για χορτοφαγική διατροφή, διασφαλίζοντας παράλληλα και τη γευστική απόλαυση.

Πιτάκια Κουρού
Η Χρυσή Ζύμη, μέσα από τα προϊόντα της, διατηρεί την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση και τις γνήσιες, σπιτικές συνταγές, επιλέγοντας πάντα πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Έτσι φτιάχτηκαν και τα απολαυστικά Πιτάκια Κουρού Χρυσή Ζύμη που δικαίως αποτελούν μία από τις αγαπημένες γευστικές συνήθειες μικρών και μεγάλων. Αγαπήθηκαν για την τριφτή, μυρωδάτη ζύμη τους και την εξαιρετική, πλούσια γέμισή τους. Η νέα πρόταση Κουρού με ζύμη από αλεύρι Ολικής Άλεσης και πλούσια γέμιση από κρεμώδες τυρί Φιλαδέλφεια, μυζήθρα και εκλεκτή γαλοπούλα ήρθε να προστεθεί στην ήδη παραδοσιακή γεύση Κουρού Τυροπιτάκια με πλούσια γέμιση μυζήθρας & φέτας ΠΟΠ.

Όροι: 
Κατηγοριες: