Κουβερτούρες ΙΟΝ: Η επιλογή του Έλληνα ζαχαροπλάστη τώρα και για οικιακή χρήση

Οι κουβερτούρες της ΙΟΝ αποτελούν την πρώτη επιλογή στην Ελληνική ζαχαροπλαστική και πλέον είναι διαθέσιμες και για οικιακή χρήση!

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023

Η ΙΟΝ δημιουργεί και λανσάρει στην αγορά μια νέα σειρά κουβερτουρών για σπιτικά γλυκά. Η νέα σειρά περιλαμβάνει όλους τους τύπους σοκολάτας κουβερτούρας – Κλασική, Γάλακτος και Λευκή. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και περισσότερες χρήσεις ζαχαροπλαστικής, η νέα σειρά διαθέτει και κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα κακάο, από επιλεγμένες ποικιλίες, καθώς και την ειδική επεξεργασία κατά την παραγωγή, η νέα σειρά κουβερτουρών ΙΟΝ προσφέρεται για οποιαδήποτε σπιτική δημιουργία. Είτε πρόκειται για το κλασικό σπιτικό κέικ, είτε για ροφήματα σοκολάτας, είτε για πιο σύνθετες συνταγές, οι νέες κουβερτούρες ΙΟΝ θα ικανοποιήσουν απόλυτα με την γεύση τους, το πλούσιο άρωμα τους και την εύκολη επεξεργασία τους.

Η νέα σειρά διαθέτει επίσης μια πολύ εύχρηστη φόρμα που χωρίζεται σε τεμάχια των 5γρ. για εύκολο υπολογισμό του βάρους που ορίζει η κάθε συνταγή. Κάθε πλάκα κουβερτούρας είναι 125γρ. (25 τεμάχια Χ 5γρ.). Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες είναι σε φάκελο 100γρ.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.     

Tags: 
Όροι: 
Κατηγοριες: