10 πρωτεϊνούχα σνακ για ενέργεια, γράμμωση, καύση λίπους και απώλεια βάρους!

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε την έννοια του σνακ.  “Εφευρέθηκε”για να σας δώσει ενέργεια και να σας ωφελήσει διατροφικά και όχι για να σας κόψει την πείνα ή τη βαρεμάρα. Συνδυάστε έξυπνα την πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες και βοηθήστε τον οργανισμό σας να κάψει πιο εύκολα λίπος. 

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για τα διάφορα σνακ που μας βοηθούν ώστε να φτάσουμε γρηγορότερα στον στόχο μας. Τα περισσότερα σνακ χωρίς καμία αμφιβολία ενισχύουν το μεταβολισμό και μάλιστα βοηθούν στην απώλεια βάρους. Η χρήση του σωστού σνακ μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση όμως αν θέλετε να μην πεινάτε και παράλληλα να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας, ώστε να κάνει καύσεις, πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές. Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), η συνήθειά μας να τρώμε μια λιχουδιά κάθε τόσο χωρίς δεύτερη σκέψη, μπορεί να μας «φορτώσει» με πολλές θερμίδες και πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά. Η σωστή επιλογή λοιπόν μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς μας και να μας εφοδιάσει με σημαντικά διατροφικά οφέλη. Παράλληλα η σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών, με τις σωστές θερμίδες, θα βοηθήσει στο να κρατήσετε ενεργό τον μεταβολισμό σας και εν συνεχεία να χάσετε βάρος.

Το itrofi.gr σε συνεργασία με το MYPROTEIΝ σας προτείνουν 10 μαγικά σνακ για να δείτε εύκολα και γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλετε. 

Φυσικά Κάσιους

100% ολόκληρα κάσιους για ένα φυσικό σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Βάλτε ποικιλία στα σνακ σας με τους 100% φυσικούς ξηρούς καρπούς μας —αποτελούν ιδανική πηγή πρωτεΐνης, οπότε θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τις καθημερινές διατροφικές απαιτήσεις σας, χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία γεύματος.

Πρωτεϊνική Μπάρα 6 Στρώσεων

Ανεβάστε επίπεδο στα σνακ σας με αυτή τη νόστιμη μπάρα με 6 στρώσεις μοναδικής γεύσης και υφής. Μια ιδανική λιχουδιά για κάθε ώρα της ημέρας με αρκετή πρωτεΐνη και ελάχιστη ζάχαρη.

Cookie για γράμμωση 

Νόστιμο μπισκότο υψηλής πρωτεΐνης, εξαιρετικό ως καθ' οδόν σνακ.

Με 80% λιγότερη ζάχαρη και 70% λιγότερα λιπαρά έναντι των κοινών εναλλακτικών επιλογών των σουπερμάρκετ, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα λαχταριστά μπισκότα, ακόμη κι αν είστε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής.

Με 25 γρ. πρωτεΐνης γάλακτος, αλεύρι βρώμης και κομματάκια σοκολάτας, τα Άπαχα Cookies είναι το τέλειο σνακ για ικανοποιήσει τη λιγούρα σας.

Γκοφρέτα πρωτεΐνης 

Ένα ελαφρύτερο σνακ πρωτεΐνης, ιδανικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Με 60% λιγότερη ζάχαρη και 20% λιγότερα λιπαρά από ό,τι μια συνηθισμένη γκοφρέτα των σουπερμάρκετ. Απολαύστε ένα σνακ πλούσιο πρωτεΐνη χωρίς να επηρεαστεί η σκληρή σας δουλειά.

Φτιαγμένη με γέμιση υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, συνδυάζει απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος και απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να φέρει τη λύση στις λιγούρες σας για γλυκό.

Τσιπς πρωτεΐνης

Πλούσια σε πρωτεΐνη σνακ με βάση τη σόγια — τέλεια επιλογή όταν είστε εν κινήσει.

Παρέχοντας 11 γρ. πρωτεΐνης με μόνο 100 θερμίδες, τα Τσιπς πρωτεΐνης είναι η τέλεια επιλογή για να μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα γυμναστικής σας. Σε βολικές συσκευασίες των 25 γρ., είναι ιδανικά για μια ώθηση πρωτεΐνης ή απλώς όταν σας πιάνει λιγούρα, αλλά θέλετε να αποφύγετε τους συνηθισμένους υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά πειρασμούς.

Αποξηραμένα μύρτιλα

Νόστιμα μύρτιλλα, ιδανικά για να προσθέτετε φυτικές ίνες στη διατροφή σας


Τα αποξηραμένα μύρτιλλα αποτελούν ένα φανταστικό σνακ υψηλό σε ενέργεια που παρέχει μια φυσική πηγή βιταμινών, ανόργανων ουσιών και φυτικών ινών. Είτε προσπαθείτε να αυξήσετε την πρόσληψη φυτικών ινών σας είτε απλά αναζητάτε ένα γευστικό σνακ για το δρόμο που δεν θα επηρεάσει τους προπονητικούς σας στόχους, αυτή είναι η λύση.

 

Πρωτεΐνη Brownie

Καθημερινή πρωτεϊνούχα απόλαυση — ιδανική ως καθ' οδόν σνακ


Με πάνω από 75% λιγότερη ζάχαρη έναντι των κοινών εναλλακτικών επιλογών των σουπερμάρκετ, απολαύστε ένα απογευματινό τονωτικό, χωρίς να καταστρέψετε τις σωματικές επιδόσεις που κατακτήσατε με τόσο σκληρή προσπάθεια.

Παρασκευασμένο από άφθονο γευστικό κακάο σε σκόνη και ψημένο με γλυκά κομμάτια σοκολάτας, το Brownie Πρωτεΐνης με 23 γρ. πρωτεΐνης είναι μια απολαυστική καθημερινή λιχουδιά.

Πρωτεϊνούχες Μπάλες Σοκολάτας

Ένα βολικό σνακ για όταν βρίσκεστε εν κινήσει


Λαχταριστά τραγανές, οι Πρωτεϊνούχες Μπάλες Σοκολάτας μας είναι φτιαγμένες με απολαυστική σκόνη κακάου και μια τραγανή βάση πρωτεΐνης σόγιας, για ένα γευστικό καθ' οδόν σνακ με 15 γρ. πρωτεΐνης.

Και με πάνω από 50% λιγότερους υδατάνθρακες, 60% λιγότερη ζάχαρη και πέντε φορές περισσότερη πρωτεΐνη έναντι των γνωστών εναλλακτικών επιλογών των σουπερμάρκετ, απολαύστε ένα καταπληκτικό σνακ χωρίς να ξεφεύγετε από το πρόγραμμα διατροφής σας.

Αμύγδαλα Ολόκληρα

Καθημερινή πρωτεϊνούχα απόλαυση — ιδανική ως καθ' οδόν σνακ

Δώστε ποικιλία στα σνακ σας με τους φυσικούς ξηρούς καρπούς μας — αποτελούν ιδανική πηγή πρωτεΐνης οπότε θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις καθημερινές διατροφικές απαιτήσεις σας χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία γεύματος.

Φυστικοβούτυρο σε Σκόνη

Με 70% λιγότερα λιπαρά από ό,τι το κανονικό φυστικοβούτυρο, απόλαυση χωρίς επιπλέον θερμίδες

Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για φυστικοβούτυρο χωρίς τύψεις —αυτό το μείγμα σκόνης περιέχει 70% λιγότερα λιπαρά από τις κλασσικές εναλλακτικές λύσεις των σούπερ μάρκετ, προσφέροντάς σας μια λύση για γρήγορη ανάμειξη που θα διατηρήσει την προπόνησή σας στο σωστό δρόμο.

Όροι: 
Κατηγοριες: