Super διαγωνισμός: Διεκδικήστε ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα από το Βio-fagos.gr!

Ο Βio-fagos μπαίνει στη ζωή μας για να μας μυήσει σε υγιεινές διατροφικές επιλογές. 

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Το σύνολο των προϊόντων που θα βρείτε στον Bio-fago είναι απαλλαγμένα από ζάχαρη, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης, χρωστικές ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Και για όλους εσάς που πιστεύετε ότι δε θα τα καταφέρετε να τα αλλάξετε όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε το «Ντουλάπι της Ατασθαλίας!».Το ντουλάπι αυτό δεν περιλαμβάνει τυποποιημένα προϊόντα. Περιλαμβάνει προϊόντα από επιλεγμένα υλικά – τα περισσότερα βιολογικά χωρίς συντηρητικά- αλλά που εμπεριέχουν άλλοτε λίγη καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, άλλοτε  ηλιέλαιο, άλλοτε μαλτιτόλη,  λευκό αλεύρι κ.τ.λ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Οι δημιουργοί του Βio-fagos εξομολογούνται για το εγχείρημα τους: 

Είμαστε η Τζούλια και ο Αντώνης.

Τα τελευταία δέκα χρόνια αναζητούμε με μεράκι παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Πάνω στην έρευνά μας αυτή , και από κατολισθήσεις κινδυνεύσαμε, και από χιόνι αποκλειστήκαμε, και από αέρα χτυπηθήκαμε αλύπητα , και ο καύσωνας μας δυσκόλεψε να φτάσουμε στους προορισμούς μας.

Όμως μετά από κάθε ταξίδι, όπως άλλωστε και μετά από μια δύσκολη μέρα της καθημερινότητάς μας, χωρίς υπερβολή, δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας!

Ίσως να καθυστερήσαμε λιγάκι, αλλά βρήκαμε την αιτία. Κι έτσι πήραμε διαζύγιο από έννοιες όπως ζάχαρη, λευκό αλεύρι, σιρόπι γλυκόζης, τροποποιημένο άμυλο, μαλτοδεξτρίνιη, χρωστικές ουσίες, πηκτίνη κ.τ.λ και αποκτήσαμε καινούριους φίλους!

Το λιναρόσπορο, το πράσινο τσάι, τη βρώμη, το κριθάρι, το αλεύρι ζέας. Κι επειδή δεν πάψαμε να είμαστε μερακλήδες και να αγαπάμε τις λιχουδιές κάναμε κολλητούς μας την καρύδα, το ταχίνι, το φουντουκοβούτυρο, τα αλείμματα από καθαρό κακάο, τη χαρουπομερέντα, τις μαρμελάδες από 100% φρούτο, τις βιολογικές σοκολάτες με στέβια , τις ωμές μπάρες χωρίς γλυκαντικές ουσίες.

Με αυτά τα νέα δεδομένα διαγράψαμε και από τη διατροφή μας και από τη λίστα μας αρκετά από τα προϊόντα της αναζήτησης των προηγούμενων ετών και τα αντικαταστήσαμε με νέα, αφού πλέον μελετήσαμε προσεκτικά κάθε συστατικό που εμπεριέχεται σε αυτά. Πάνω σε αυτή τη μελέτη εντοπίσαμε σε προϊόντα αμέτρητα ενισχυτικά γεύσης, τα οποία δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πόσο θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τον οργανισμό μας.

Αν και αυτή η διεργασία ήταν δυσκολότερη και κουραστικότερη από την προηγούμενη (γιατί εκτός των προϊόντων των μικρών Ελλήνων παραγωγών προχωρήσαμε και σε γευσιγνωσία –απαραίτητων για τον οργανισμό- βιολογικών προϊόντων εισαγωγής), την υλοποιήσαμε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, γιατί το ενισχυμένο ανοσοποιητικό με τη σωστή διατροφή , τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα, βοήθησε το μυαλό και το σώμα να τρέχουν με άλλους ρυθμούς!



SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το itrofi.gr σε συνεργασία με το Bio-fagos σας κάνει δώρο ένα καλάθι με βιολογικά προϊόντα το οποίο θα περιλαμβάνει.

-Σπαγγέτι βιολογικό τρίχρωμο με ντομάτα και σπανάκι

-Υποκατάστατο αλατιού με μπαχαρικά

-Αλάτι χονδρό με ντομάτα και σκόρδο

-Φασόλια βιολογικά μαύρα

-Βιολογική Vegan Ιταλική σοκολάτα μικρής παραγωγής με μούρα Αcai

-Βιολογική Vegan Ιταλική σοκολάτα μικρής παραγωγής με γεύση Ασερόλα

-Βιολογική Vegan Ιταλική σοκολάτα μικρής παραγωγής με γεύση πορτοκάλι

-Brownie ball χωρίς ζάχαρη με διπλή σοκολάτα

-Ρυζογκοφρέτες με ντομάτα

-Αναψυκτικό με ginger

-Ωμό σιρόπι από χαρούπι

-Coco Tahini (Ταχίνι με μέλι κακάο και καρύδα)

-Μπισκοτάκι bio χωρίς ζάχαρη με βερίκοκο και βανίλια



Για να διεκδικήσετε το μεγάλο μας δώρο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής βήματα. 

1 SHARE ΤΟ POST

2 TAG ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/11 ΣΤΙΣ14:00 TO MEΣΗΜΕΡΙ. 

 


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ


Επισκεφτείτε το Βio-fagos.gr

Βρείτε το Βio-fagos.gr σε Facebook και instagram

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Όροι: 
Κατηγοριες: