Δώστε στο Φθινόπωρο τη γεύση και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε!

Ο Οκτώβριος είναι μήνας για νέα ξεκινήματα και εκτός από σταδιακή αλλαγή του καιρού φέρνει και διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή στο σπίτι με την οικογένεια μας.

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Το Φθινόπωρο είναι εξάλλου η εποχή που θέτουμε νέους στόχους, και αποζητάμε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Όπως άλλωστε είχε πει και ο Στάνλεϋ Χόροβιτζ:

Ο χειμώνας είναι μια εγχάραξη, η άνοιξη μια υδατογραφία, το καλοκαίρι μια ελαιογραφία και το φθινόπωρο ένα μωσαϊκό όλων αυτών.

To Φθινόπωρο εκτός από χουχούλιασμα και ζεστασιά θέλει και αρκετή γλύκα. Εμείς σήμερα επιλέξαμε να βάλουμε σε αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου και μπόλικο χρώμα καθώς με τις Σοκολάτες Sweet & Balance η ΓΙΩΤΗΣ χρωματίζει τη μέρα μας σε κάθε της στιγμή και πάει την απόλαυση ένα βήμα παραπέρα. Η υπέροχη γεύση της μας συνοδεύει από την παιδική ηλικία είτε ως ένα απλό snack είτε σε λαχταριστά σοκολατένια γλυκά (μικρά και μεγάλα).  Ένα από τα δημοφιλέστερα τρόφιμα στον κόσμο που γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια, χαρίζει ευεξία, είναι τονωτική, ενισχύει το πνεύμα και χωρίς αμφιβολία αποτελεί πλούσια πηγή ζωτικότητας για τον άνθρωπο. 

Είναι γνωστό βεβαίως πως τα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με αυτή την τροφή είναι πολυάριθμα: 

  • Βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς
  • Μπορεί να εμποδίσει τη μείωση της μνήμης
  • Μειώνει τη χοληστερόλη
  • Μειώνει το στρες

Γεμιστές σοκολάτες Sweet & Balance από τη ΓΙΩΤΗΣ για καθημερινή απόλαυση.

Θα τις βρείτε σε 7 διαφορετικές γεύσεις.

Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ έτσι και οι σοκολάτες δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού Stevia. Το απόλυτο σνακ του Φθινοπώρου, οι γεμιστές σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ έχουν διακριθεί με το Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτατης Γεύσης) το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας.

Γι’ αυτούς που περιμένουν περισσότερα από μία σοκολάτα λοιπόν τα νέα είναι καλά.

4 γεμιστές σοκολάτες Sweet & Balance με πορτοκάλι, φράουλα, πραλίνα ή cappuccino όλες χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia!

Δώστε στην καθημερινότητα σας το χρώμα και τη γεύση που εσείς επιθυμείτε.

Μια ιδανική επιλογή για όλους. Όσοι προσέχετε τη διατροφή σας και ακολουθείτε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο δεν είναι ανάγκη να στερηθείτε την αγαπημένη σοκολάτα και για αυτό βεβαίως η ΓΙΩΤΗΣ είναι δίπλα σας και σας προσφέρει μία μοναδική σοκολατένια εμπειρία κάθε στιγμή.

Οι Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, δεν σας επιβαρύνουν με «περιττές» θερμίδες και έχουν περιορισμένα λιπαρά. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ελεύθερες γλουτένης.

Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Γιώργος Μουλάς

Όροι: 
Κατηγοριες: