Ρυθμίστε μόνοι σας τον μεταβολισμό σας…

Οι γρήγορες λύσεις είναι και οι καλύτερες. Ειδικά, όταν οι λύσεις αυτές σας βοηθούν να ρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δίαιτες που σας εξαντλούν, το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθείτε μία πλήρη και ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία και να πίνετε τα παρακάτω ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από το λίπος.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Νερό με λεμόνι

Αν έχετε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της μέρας και ο χρόνος σας είναι πραγματικά περιορισμένος, τότε η λύση είναι μία: νερό με λεμόνι. Σίγουρα γνωρίζετε ότι αν πίνετε αρκετό νερό, εκτός από τα άλλα καλά, ενισχύετε το μεταβολισμό σας. Αν προσθέσετε σε αυτό λεμόνι, εκτός από την υπέροχη γεύση, λαμβάνετε πολλές βιταμίνες και το κυριότερο, το λεμόνι σας βοηθά  να ενυδατωθείτε και να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας.
Πώς να το προετοιμάσετε: Πάρτε  ένα ψηλό ποτήρι και γεμίστε το με κρύο νερό (το κρύο νερό βοηθά επίσης ενισχύει το μεταβολισμό), και προσθέστε 1-2 φέτες λεμονιού σε αυτό. Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε μέσα στην ημέρα για να κρατήσετε τον εαυτό σας ενυδατωμένο και να κάψετε θερμίδες.

Πράσινο τσάι με μούρα.

Είναι γνωστό ότι το πράσινο τσάι έχει πολλά αντιοξειδωτικά. Το πράσινο τσάι, θα αυξήσει την ταχύτητα του μεταβολισμού σας και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά με  την πάροδο του χρόνου.
Αν προσθέσετε σε αυτό μούρα, τα οποία είναι επίσης, εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.
Πώς να το προετοιμάσετε: Ζεσταίνετε λίγο ζεστό νερό και αφήστε το πράσινο τσάι για 2-4 λεπτά, στη συνέχεια, προσθέστε λίγα βατόμουρα. Μπορείτε να το πιείτε αμέσως ή να το βάλετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα (ή για μερικές ώρες), ώστε τα μούρα να απελευθερώσουν περισσότερα οφέλη τους, και να το πιείτε κρύο.

Νερό καρύδας και σπόροι chia.

Αυτός ο συνδυασμός είναι γεμάτος ενυδατικές και ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε το λίπος πολύ γρήγορα. Είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ωμέγα-3 και για το λόγο αυτό επιδρά τόσο θετικά στο μεταβολισμό.

Πώς να το προετοιμάσετε: Βάζουμε νερό καρύδας σε ένα ποτήρι και στη συνέχεια προσθέτουμε 1-2 κουταλιές της σούπας σπόρους chia. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο και το αφήνουμε για 30 λεπτά έως 1 ώρα ώστε οι  σπόροι chia απορροφήσουν  το νερό καρύδας. Στη συνέχεια, πολτοποιούμε και μπορούμε να απολαύσουμε το ρόφημά μας.

Όροι: 
Κατηγοριες: