Οι πιο παράξενοι σχηματισμοί φρούτων και λαχανικών που είδατε ποτέ

Η φύση μπορεί κάποιες φορές να δώσει στα κανονικά φρούτα και λαχανικά περίεργα σχήματα και όχι μόνο. Ένας αγοραστής βρήκε μια φράουλα που μοιάζει ακριβώς με έναν αντίχειρα πάνω. Ένας άλλος ήταν αρκετά τυχερός αφού ξεφλουδίζοντας την μπανάνα του βρήκε 2 μπανάνες ενωμένες. 

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Η συγκομιδή φρούτων και λαχανικών από τους αγρότες στις καλλιέργειες τους, κρύβει πολλές φορές κάποιες εκπλήξεις. Αναμφίβολα η πρόθεση των αγροτών είναι να μεταφέρουν μόνο τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά στα σουπερμάρκετ για να τα πουλήσουν. Πολλές φορές μερικά πολύ παράξενα προϊόντα μπορούν να γλιστρήσουν στα καταστήματα και κατ΄ επέκταση στο καλάθι σας.

 

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα φρούτα και λαχανικά που έχουν βρει ποτέ οι καταναλωτές. Από μια φράουλα που μοιάζει με έναν αντίχειρα επάνω, μέχρι ένα σταφύλι που είναι μακρύ και λεπτό, αντί για κοντό και στρογγυλό.

 

Οι εικόνες των τροφίμων που θα δείτε είναι ανησυχητικές και γι΄ αυτό το λόγο χιλιάδες άνθρωποι μοιράζονται το υλικό μέσω του διαδικτύου. 

Φράουλα με αντίχειρα.

Σταφύλι μακρύ.

2 μπανάνες σε μία

Φράουλα μέσα σε τομάτα.

Καρπούζι χωρίς κανένα κουκούτσι.

Πιπεριά που μοιάζει με το πρόσωπο ενός γέρου.

Ένα πολύ μικρό σταφύλι άρχισε να σχηματίζεται στο κανονικό σταφύλι.

Η πιπεριά που μοιάζει απίστευτα με μια σφιγμένη γροθιά.

Ένα εξαιρετικά μεγάλο σταφύλι.

Τέσσερα μίνι φιστίκια μέσα σε ένα κέλυφος.

2 πιπεριές σε μία.

Ένα πρόσωπο αποκαλύφθηκε μέσα στην πιπεριά. 

Το θλιμένο πρόσωπο της μπανάνας. 

Γιώργος Μουλάς

Πηγή: dailymail.co.uk

Όροι: 
Κατηγοριες: