Μαγείρεμα με κρασί: 5 συμβουλές για έξτρα νοστιμιά

Το κρασί αναμφισβήτησα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε φαγητό ενώ η ελληνική κουζίνα το τιμάει δεόντως.

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Όπως κάθε τι στη μαγειρική έχει κι αυτό τα μυστικά του. Σου δίνουμε μερικές συμβουλές για ν΄απογειώσεις τη γεύση του φαγητού που χρειάζεται σβήσιμο με κρασί. 

#1 Η ποιότητα έχει σημασία!

Μη χρησιμοποιείς κρασί που έχει ξινίσει. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είναι κι ακριβό. Ένα καλό φθηνό κρασί είναι ότι χρειάζεσαι. 

Η συνέχεια στο womenonly.gr

Όροι: 
Κατηγοριες: