Βοτανοθεραπεία: Βρήκαμε το Νo1 κορυφαίο φυτικό σετ για απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους και γενικά η αποτοξίνωση του οργανισμού μας δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μπορούν να φέρουν σημαντικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με εύστοχες επιλογές. 

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022

Η γυμναστική, συχνά γεύματα με ποικιλία τροφών και αρκετή κατανάλωση νερού, φρούτων και λαχανικών, θα φέρουν τις αλλαγές που επιθυμεί ο καθένας. Τα παραπάνω έρχεται να ενισχύσει ένα κορυφαίο φυτικό σετ για απώλεια βάρους το οποίο αυξάνει το μεταβολισμό, συμβάλλει στο αδυνάτισμα, μειώνει την όρεξη και συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Ο λόγος για το Super herbs mix το οποίο λειτουργεί επιθετικά εμποδίζοντας το διατροφικό λίπος, δηλαδή το λίπος που έχει καταναλωθεί από το άτομο μέσω των γευμάτων του, καθώς και τους υδατάνθρακες να μετατραπούν σε λίπος που θα αποθηκευθεί ύστερα στα διάφορα επίμαχα σημεία του σώματος (κοιλιά, μηροί, γλουτοί, μπράτσα).

Το σετ αυτό λειτουργεί συνεργατικά για να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Για ακόμη μια φορά, η φύση μπορεί να δώσει τη λύση και στην απώλεια βάρους.

Το Νo1 κορυφαίο φυτικό σετ σε προσφορά για χάσιμο κιλών!

Αυτό το σετ αποτελείται από:

1.Φυσικές σταγόνες: Σύσταση Μηλόξυδο, Λουΐζα, Ιβίσκος, Μουστάκια Καλαμποκιού, Πράσινο Τσάι, Σημύδα.

 

2.Φυτικές κάψουλες [Αρ. γν. ΕΟΦ 49001 6/5/2020]: Συστατικά ανά 2 κάψουλες: Γλυκομαννάνη (200mg), Γκαρσίνια καμπότζια (200mg), Μηλόξυδο (200mg), Μάτσα Ιαπωνίας (200mg).

Αγόρασε ΕΔΩ!

Βοτανοθεραπεία

Το Votanotherapeia.gr κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του. Είναι κάτι παραπάνω από ένα οικονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα βοτάνων και άλλων βιολογικών προϊόντων. Εδώ οι ειδικοί επί του θέματος είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή και να σε ενημερώσουν για ότι νέο υπάρχει σχετικά με τα βότανα και ότι ταιριάζει σε σένα.


Η Votanotherapeia ιδρύθηκε το 2013 από το Σταύρο Χαχούδη και λειτούργησε αρχικά επί της οδού Δ. Κωνσταντινίδη 12 στο κέντρο των Γιαννιτσών.

Έως και σήμερα, στο νέο φυσικό κατάστημα επί της οδού Δ. και Μ. Παπαδοπούλου 28Α, στο κέντρο των Γιαννιτσών, προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσπαθώντας καθημερινά για το καλύτερο. Η γνώση, η συνεχής ενημέρωση και το μεράκι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αποτέλεσαν τη βάση για την επιτυχία του καταστήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα από μια μακρόχρονη και από τις πλέον αξιόλογες πορείες στο χώρο των βότανων, δημιουργήθηκε ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά κατάστημα βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας: το votanotherapeia.gr!

Στοιχεία επικοινωνίας

Πόλη: Γιαννιτσά, Νομός Πέλλας

Οδός: Δημητρίου & Μαξίμου Παπαδοπούλου 28Α, Γιαννιτσά, 58100

Τηλ. Επικοινωνίας

23825 00050

6955174887

Email: info@votanotherapeia.gr

Website: https://www.votanotherapeia.gr/

Όροι: 
Κατηγοριες: