ΙΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ!

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με τη νέα σειρά γκοφρέτας, ΙΟΝ WAFER. Η νέα σειρά είναι ειδικά φτιαγμένη για τους οπαδούς της αυθεντικής ανάλαφρης γκοφρέτας, χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες (non GMOs), χρωστικές, συντηρητικά, όπως και όλα τα προϊόντα μας.

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Η γκάμα αποτελείται από τις:

ION WAFER Cocoa: Είναι η κλασική γκοφρέτα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας με γέμιση κακάο, που διατίθεται σε ατομική συσκευασία 50γρ. και συσκευασία 100γρ. για μεγαλύτερη απόλαυση.

ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης: Πρόκειται για γκοφρέτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλη για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia: Πρόκειται για τη γκοφρέτα με κακάο χωρίς ζάχαρη, με Stevia, μια απολαυστική πρόταση που θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της διατροφής χωρίς ζάχαρη και όχι μόνο! Διατίθεται σε συσκευασία 50γρ.

Η νέα σειρά, φέρει την ποιότητα και την εγγύηση της ΙΟΝ και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για ένα ελαφρύ και ποιοτικό snack on-the-go, με υψηλές διατροφικές αξίες, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το σύνολο των εισαγωγών σπόρων κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα. 

Όροι: 
Κατηγοριες: