Η απόλαυση στην ισορροπημένη διατροφή

Οι εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων τώρα πια μας βοηθούν να επιλέγουμε ένα πολύ καλύτερο τρόπο διατροφής που μπορεί να συνδυάζει και την απόλαυση αλλά και την ισορροπία. 

Για παράδειγμα όποιος για λόγους υγείας ή για λόγους διατροφής ήθελε να μειώσει ή να κόψει τη ζάχαρη, έπρεπε να κόψει και τα γλυκά. Τη μικρή καθημερινή ή εβδομαδιαία του απόλαυση.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Σήμερα, όμως, υπάρχουν επιλογές που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας, ανεξαρτήτως ιδιαίτερης ανάγκης, να απολαμβάνουμε γλυκές δημιουργίες χωρίς τις συνέπειες της ζάχαρης! Το μυστικό τους βρίσκεται στη στέβια – το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης που προέρχεται από ένα φυλλώδες φυτό με πάρα πολύ γλυκά φύλλα και εκφράζει μία από τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή. Γι’ αυτό και η ΓΙΩΤΗΣ το επέλεξε ως βάση για τη σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη Sweet & Balance. Είναι μια γευστική πρόταση που μας επιτρέπει να προσφέρουμε καθημερινά στον εαυτό μας μικρές απολαύσεις – όπως μια καταπληκτική μους σοκολάτας με πλούσια γεύση και ελάχιστες θερμίδες ή μία νόστιμη, θρεπτική μπάρα δημητριακών χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη για κάθε στιγμή της μέρας. Η ποικιλία πολύ μεγάλη που καλύπτει κάθε ανάγκη για γλυκιά απόλαυση!

Πάρτε μια γεύση της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων Sweet & Balance στο www.sweetandbalance.gr και μην ξεχάσετε να δείτε τις απίθανες συνταγές χωρίς ζάχαρη που προτείνουν σε απλά καθημερινά γλυκά και ροφήματα.

 

Όροι: 
Κατηγοριες: