Super Διαγωνισμός! To Itrofi.gr σε πάει στο BellaVespa στη Γλυφάδα

Το μεσημέρι της 23ης Απριλίου 1946 στο κεντρικό γραφείο εφευρέσεων και κατασκευών του Ιταλικού Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου στη Φλωρεντία, η Piaggio έλαβε την πατέντα για μια μοτοσυκλέτα σύμπλεγμα οργάνων και υλικών συνδυασμένα με ένα πλαίσιο που κάλυπτε όλα τα μηχανικά μέρη! Γράφει η ιστορία για τη Vespa. Ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Νοεμβρίου του 2015 μια Vespa μπαίνει στη ζωή μας και αναστατώνει ευχάριστα τον ουρανίσκο μας! Θα γράψω εγώ σήμερα για το Bella Vespa. 

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογραφία του χρήστη Bella Vespa.

Σταθμευμένη πάντοτε στην οδό Κύπρου και τον αριθμό 11! Όταν μπεις μέσα θα σε "πάρει" μαζί της και θα σε ταξιδέψει στην Ιταλία και όχι μόνο. Ένας Υπέροχος και ατμοσφαιρικός χώρος με εξαιρετικό φαγητό, εκλεκτές γεύσεις, και το ένα πιάτο νοστιμότερο απ το άλλο. Επιπλέον το άρτια καταρτισμένο και ευγενέστατο προσωπικό θα σε εντυπωσιάσει.

Η επιτυχημένη ομάδα του Αλέξη Βλαβιανού έστησε ένα Italian Comfort Bar Restaurant. 

Με team leader τον Νίκο Μίχαλο, chef τον Βαγγέλη Λεούση (Kiku, Cavo Tagoo, Gaspar), Bar Manager την Χριστίνα Δαλιάνη και τους Παντελή Σκουλούδη, Βαγγέλη Πράπα,  και Φίλιππο Τίγκα να συμπληρώνουν την ομάδα, το Bella Vespa θα βάλει ένα νέο must do στη διασκέδαση και τη γεύση των νοτίων προαστίων και της Αθήνας.

Ανέβα κι εσύ.



Το Itrofi.gr σε πάει στο Bellavespa για να "κόβεις βόλτες" από τη Γλυφάδα μέχρι την Ιταλία. Διεκδίκησε τώρα ένα δείπνο 2 ατόμων αξίας 50 ευρώ, μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Ακολούθησε τα βήματα στο post του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση με ένα κλικ εδώ. 

A. Κάνε LIKE στη σελίδα μας και στο Post
B. SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού
Γ. Άφησε το σχόλιο σου



Η σελίδα του Bella vespa στο facebook

Info: Κύπρου 11, Γλυφάδα τηλ: 2108982880

Όροι: 
Κατηγοριες: