Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα

Ξεκινά τον Ιανουάριο ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων (webinars) που θα αλλάξουν την σκέψη και τη ζωή σας από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο, συγγραφείς των best seller: «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» και «Κάν’ το να συμβεί τώρα!»

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Στα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος θα σας προσφέρουν πολύτιμη, εφαρμόσιμη εμπειρική γνώση και σπουδαία θεραπευτικά εργαλεία για να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να νιώσετε χαρούμενοι και να υποδεχτείτε τον νέο σας εαυτό. ️

1ο webinar: Ο Νέος Κβαντικός Τρόπος Απελευθέρωσης Κιλών

Πότε: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ώρα: 17.00 -19.00 (10 διάλειμμα) Πού: Συνδεθείτε εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register

Μέχρι τώρα είχατε «εκπαιδευτεί» ασυνείδητα στον παλιό τρόπο απελευθέρωσης κιλών, με τα συνεχή «πρέπει» και την αποδοχή της κοινωνικής πίεσης, που προκαλούσαν αίσθημα κατωτερότητας, μειωμένης αυτοπεποίθησης και κακής σχέσης με τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να απελευθερωθείτε από τα κιλά που σας βαραίνουν, να ανακτήσετε την καλή σας υγεία και να βελτιώσετε την ψυχική σας κατάσταση ο ΝΕΟΣ ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, με επαναπρογραμματισμό και νέα ρύθμιση του υποσυνείδητου σας, θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τον νέο σας εαυτό, να αγαπήσετε το σώμα σας, να γνωρίσετε μία νέα μέθοδο καλής και ισορροπημένης διατροφής, με διάρκεια και αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή που θα σας παρουσιάσουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος προέρχεται από το CHOPRA University και βασίζεται στη ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Deepak Chopra.

Κόστος: 15 ευρώ.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

2ο webinar: 7 Κβαντικά Μυστικά Για Να Πετάξετε Ό,τι Σας Βαραίνει

Πότε: Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ώρα: 17.00 -19.00 (10 διάλειμμα) Πού: Συνδεθείτε εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register

Σε αυτό το σεμινάριο η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος σας προσφέρουν ένα απόλυτα εφικτό και εφαρμόσιμο διατροφικό πλάνο με όλα τα ΚΒΑΝΤΙΚΑ μυστικά διατροφής και ψυχολογίας, για να παραμείνετε σε ένα επιθυμητό σώμα με υγεία, ευεξία και διαρκή νεότητα. Τα περιττά κιλά που εμφανίζονται στη διάρκεια της ζωής μας και προκαλούν διάφορες ασθένειες, έχουν συναισθηματικές ρίζες. Εφόσον οι αιτίες αφορούν το συναισθηματικό μας κόσμο, χρειάζεται να θεραπευτούν με μαθήματα συναισθηματικής διαχείρισης και αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς. Η συναισθηματική διαχείριση είναι το μέλλον της υγείας, γιατί τα συναισθήματα μας είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα της υγείας μας!

Κόστος: 15 ευρώ.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

3ο webinar: Ενζυματική Διατροφή Για Να Διώξετε Κιλά Και Φλεγμονές

Πότε: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Ώρα: 17.00 -19.00 (10 διάλειμμα) Πού: Συνδεθείτε εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register

Εάν θέλετε να έχετε ενέργεια, το δέρμα σας να λάμπει και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα η Ενζυματική Διατροφή είναι το μυστικό. Η η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος σας δείχνουν τις επιλογές τροφών που από τη φύση τους είναι πλούσιες σε ένζυμα και συνένζυμα και ενισχύουν τις βιοχημικές λειτουργίες του οργανισμού σας. Πολύ γρήγορα θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές στην ενεργητικότητα και τη διάθεσή σας, ενώ μέσα σε λίγες εβδομάδες η πέψη των τροφών θα βελτιωθεί αισθητά, ο μεταβολισμός θα ξεμπλοκαριστεί και θα αρχίσετε να χάνετε περιττά κιλά χωρίς δίαιτα. Σε αυτό το webinar θα μάθετε:

Τι είναι η Ενζυματική Διατροφή;

Ποιες τροφές καταστρέφουν τα ένζυμα;

Ποιες τροφές αυξάνουν τα ενζυμικά αποθέματα του οργανισμού.

Ποιες τροφές είναι ενεργοποιητές που δραστηριοποιούν τα ένζυμα και επιταχύνουν τις ενζυμικές αντιδράσεις.

Πώς θα απαλλαγείτε από τις φλεγμονές στο σώμα;

Πώς θα οργανώστε τα γεύματά σας

Κόστος: 15 ευρώ.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου

είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και του μεταπτυχιακού τμήματος του Ποινικού Δικαίου. Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Από το 1987 εργάζεται στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (ραδιόφωνο και τηλεόραση). Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την αρχισυνταξία και την παρουσίαση εκπομπών με θέματα υγείας, ευεξίας και διατροφής, τόσο στην ΕΤ3 όσο και στον ALPHA. Η εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Πάμε Πακέτο –της οποίας είχε την επιμέλεια και παρουσίαση για 14 ολόκληρα χρόνια– έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς ήταν πολύ αγαπητή στους τηλεθεατές επιτελώντας παράλληλα αξιόλογο ανθρωπιστικό έργο. Έχει γράψει δύο βιβλία που έγιναν best seller (Νιάτα διαρκείας και Όμορφα μυστικά) και είναι η δημιουργός της επιτυχημένης ιστοσελίδας omorfamystika.gr. Είναι επίσης η συγγραφέας, μαζί με τον Χάρη Παπαδόπουλο, του best seller Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, στο οποίο παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ελληνικής διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Από το 1998 έως το 2002 διετέλεσε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, όταν οι πολίτες την τίμησαν με την πρώτη θέση εκλογής. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν επίσης αθλήτρια του βόλεϊ στην ομάδα Ανατόλια, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με το beach volley, που έχει γίνει το αγαπημένο της άθλημα.

Ο Χάρης Παπαδόπουλος

γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και ψυχολογικής υποστήριξης υπέρβαρων ατόμων από τον διεθνή οργανισμό Weight Watchers. Το 2009 πρωτοκυκλοφόρησε το βιβλίο Slimmer: Χάστε βάρος αλά ελληνικά, το πιο επιτυχημένο στην κατηγορία του βιβλίο που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα, το οποίο σήμερα κυκλοφορεί σε νέα εμπλουτισμένη έκδοση από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Το 2012 κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ από τις εκδόσεις Turner η αμερικανική του έκδοση, με τίτλο The New Mediterranean Diet, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και απέσπασε επαινετικές κριτικές. Το 2015, σε συνεργασία με τη Βέφα Αλεξιάδου, δημιούργησαν το βιβλίο Η Βέφα μαγειρεύει Slimmer. Το 2018, σε συνεργασία με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δημιούργησαν το πρωτοπόρο βιβλίο Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες, το οποίο βασίζεται σε συμπεράσματα της Κβαντικής Θεραπείας του Deepak Chopra. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών Coaching-Teaching στο Chopra University, ο Χάρης Παπαδόπουλος διοργανώνει ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του στο instagram slimmer_harrypapas και να στείλετε αίτημα φιλίας στη σελίδα του στο Facebook, Slimmer Harry Papas.

Όροι: 
Κατηγοριες: