Σωστή διατροφή χωρίς ζάχαρη για δυνατούς μαθητές - Στην Χαλκίδα βρήκαν το μυστικό

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται η χώρα μας σχετικά με την εξάπλωση του Covid-19. Mία τελείως διαφορετική σχολική χρονιά ξεκίνησε ήδη και όλα όσα γνωρίζαμε, πλέον είναι διαφορετικά. Η χρήση της μάσκας και παράλληλα η τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Τι γίνεται όμως με το κομμάτι της διατροφής που απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς; Τι πρέπει να περιλαμβάνει μία σωστή διατροφή για να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην επίδοση του μαθητή;  

 

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Το itrofi.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα διατροφής χωρίς ζάχαρη που θα δώσουν ενέργεια στα παιδιά σας και θα κάνουν την επιστροφή στο σχολείο να είναι πιο απολαυστική. Τα προϊόντα της εταιρείας Stayia Farm με έδρα τη Χαλκίδα θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας σας και θα δώσουν λαχταριστή γεύση στην κάθε σας στιγμή. Δημιουργοί του εν λόγω εγχειρήματος δύο γονείς από τη Χαλκίδα που θέλησαν να δώσουν στα δυό τους παιδιά, φυσικά προϊόντα με βάση το μέλι και το κακάο. 

Στην εταιρία  Stayia Farm θα βρείτε μεταξύ άλλων:
Το brand Vasilissa το οποίο συγκαταλέγει στην κατηγορία του βιολογικά μέλια (θυμάρι, έλατο κ.α.), μέλια με καινοτόμες προσμίξεις, όπως μέλι με φύλλα βρώσιμου χρυσού, μέλι με κόκκινες καυτερές πιπεριές, μέλι με μαύρη τρούφα κ.α., παστέλια και Extra Παρθένο Ελαιόλαδο. Το brand Superbee, το οποίο αποτελείται από μέλι (βελανιδιάς, κουμαριάς και βαμβακιάς). Τέλος το brand The Bee Bros, μια σειρά εμπνευσμένη από τα παιδιά τους Thoma και Costa. Πρόκειται για μία σειρά μέλι με κακάο, μέλι με κακάο και γεύση φράουλα και μέλι με κακάο και γεύση μπανάνα με σλόγκαν «Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σοκολάτα». 

Αναλυτικά τα προϊόντα:

Η Stayia Farm διαθέτει το Back2School πακέτο σου περιλαμβάνει: 

Τα αγαπημένα προϊόντα Bee Bros μαζί με τα νέα Δαχτυλίδια Δημητριακών που σου κάνουν συντροφιά σε κάθε πρωινό γεύμα πριν από το σχολείο!

Ένα προνομιακό πακέτο για το πιο υγιεινό και δυναμωτικό πρωινό που έρχεται δώρο μαζί με μία συσκευασία αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια.

Το Back2School πακέτο περιλαμβάνει:

Σειρά των Bee Bros

Η σειρά των Bee Bros περιλαμβάνει 5 γεύσεις εκλεκτών αλειμμάτων, γκοφρέτες, μπισκότα και τα υπέροχα Honey Rings. Σούπερ υγιεινά, και πολύ γευστικά, σοκολατένια, χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο αλείμματα που θα λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι! Το μέλι συναντά το κακάο και γίνονται η πιο γλυκιά συνήθεια όλων! 90% Μέλι και 10% Κακάο με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων! Μαζί θα βρείτε και τις μοναδικές γκοφρέτες και μπισκότα, τα πιο λαχταριστά σνακ! 

Όλα τα προϊόντα είναι: 

✔️ χωρίς ζάχαρη⠀

✔️ χωρίς γλουτένη⠀

✔️ χωρίς λακτόζη⠀

✔️ χωρίς ίχνη ξηρών καρπών⠀

✔️ χωρίς συντηρητικά⠀

✔️ χωρίς φοινικέλαιο⠀

Ο Thoma και ο Costa, τα παιδιά των ιδρυτών της εταιρείας Stayia Farm, μεγάλωσαν και μαζί τους μεγαλώνει και η οικογένεια των προϊόντων.

Δημητριακά Bee Bros - Honey Rings 

Πρόκειται για τα μόνα δαχτυλίδια δημητριακών με μέλι, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς φοινικέλαιο!

Τα Δαχτυλιδάκια της εταιρίας Stayia Farm διαθέτουν 53% δημητριακά ολικής αλέσεως και αποτελούν, το ιδανικό πρωϊνό γεύμα για τα μικρά παιδιά καθώς προσφέρονται χωρίς ζάχαρη, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς σταφίδες και χωρίς τεχνητά αρώματα. Ιδανικά για κάθε παιδί που πρέπει να ξεκινήσει σωστά την ημέρα του. Τα Παιδικά Δημητριακά The Bee Bros έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Περιέχουν 10 βιταμίνες, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και είναι ένα πολύτιμο πρωινό γεύμα για παιδιά 12+ μηνών αλλά και για τους ενήλικους φίλους μας. Επίσης είναι κατάλληλα ως ενδιάμεσο γεύμα, δεκατιανό ή απογευματινό.

Αναλυτικά: 

  • 53% Δημητριακά Ολικής Αλέσεως
  • Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  • Χωρίς σταφίδες
  • Χωρίς τεχνητά αρώματα

Με βιταμίνη C η οποία βοηθά στην ενίσχυση της άμυνας και στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Ριβοφλαβίνη (Β2) η οποία βοηθά στη διατήρηση της όρασης, στη μείωση της κούρασης και στη διατήρηση του δέρματος.

Θειαμίνη (Β1) η οποία βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

Η κάθε συσκευασία είναι 250g και η προτεινόμενη μερίδα σερβιρίσματος είναι 35g δημητριακών και 100ml γάλα.

Η προσφορά περιλαμβάνει 3 συσκευασίες των 250g η κάθε μία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα Bee Bros στηρίζουν με τα έσοδα από την κάθε πώληση, των προϊόντων τους, το Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα" στη Θεσσαλονίκη.

 

Όροι: 
Κατηγοριες: