Η νέα καμπάνια της Λουξ έχει τη γεύση του δικού μας ελληνικού καλοκαιριού!

Το δικό μας καλοκαίρι ξεκινά κι επίσημα με την νέα καμπάνια της Λουξ, η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022

Εμπνευσμένη από όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει και μπορούμε να ταυτιστούμε, η νέα καμπάνια μιλάει για όλα όσα κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι, δικό μας. Οι δικές μας συνήθειες, ο δικός μας τρόπος να χαλαρώνουμε, να διασκεδάζουμε, να μοιραζόμαστε και να απολαμβάνουμε την κάθε καλοκαιρινή στιγμή, παρέα με τη λουξ, το δικό μας αναψυκτικό! Υπό τη μελωδία του απόλυτου καλοκαιρινού τραγουδιού, «Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα» του Νίκου Καρβέλα, η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Λουξ αποτελεί τον απόλυτο ύμνο στο δικό μας ελληνικό καλοκαίρι!

Το creative της καμπάνιας ανέλαβε η Tomorrow, την σκηνοθεσία η KIMINO και την παραγωγή η WCA Productions. Τη μουσική και τους στοίχους υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας. Σύμβουλοι Μάρκετινγκ της εταιρίας είναι η εταιρία «FYI Marketing House».

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις
αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Tags: 
Όροι: 
Κατηγοριες: