Κυκλοφόρησε γνωστή σοκολάτα σε μορφή σούσι!

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι λατρεύουν τις σοκολάτες Kit Kat, αλλά όχι όπως οι Ιάπωνες. Η ασιατική χώρα έχει μια τεράστια ποικιλία γεύσεων της καραμελωμένης  σοκολάτας, καθώς και ολόκληρα καταστήματα αφιερωμένα σε αυτές.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Και αυτό το μήνα, για να γιορτάσουν το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος Kit Kat κατάστημα στην πόλη Ginza, η Nestle προσέφερε Kit Kat σε μορφή σούσι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου. 
Οι ιδιαίτερες σοκολάτες μιμήθηκαν τρία είδη sushi, αυτό του τόνου, του αυγού και του αχινού, χρησιμοποιώντας σοκολάτα, φρούτα, κρέμα τυριού και ρύζι.

Το νέο προϊόν μοιάζει ακριβώς όπως τα ρολά του σούσι με καραμέλα στην κορυφή ενώ όλα τα συστατικά του ψαριού έχουν αντικατασταθεί από σοκολάτα.
Το σύνολο των τριών τεμαχίων σούσι περιλάμβανε και  δωρεάν δώρο για τους πελάτες που ξόδεψαν 26 δολάρια μέχρι να εξαντληθούν οι προμήθειες.
Η ιδέα του Kit Kat σούσι φαίνεται λίγο περίεργη στα δικά μας τα μάτια, ωστόσο η εταιρία το είχε ανακοινώσει ως αστείο την περασμένη Πρωταπριλιά, ωστόσο υπήρξε τόσο ενδιαφέρον από τον κόσμο που τελικά η Nestle αποφάσισε να το βγάλει στα ράφια.  

Ο μεγάλος τζίρος που κάνει η εταιρία στην Ιαπωνία οδήγησε τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση να λανσάρουν το πρωτοποριακό προϊόν. Ίσως μάλιστά στο μέλλον εξεταστεί η πιθανότητα το Kit Kat σούσι να κυκλοφορήσει κανονικά στην αγορά και όχι ως event. 
Όπως και να 'χει εμείς στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το γευτούμε και πιθανότατα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε καμία χώρα της Ευρώπης. 

Όροι: 
Κατηγοριες: