Ποια γεμιστά; Τώρα στη Σαρακοστή, να δοκιμάσεις "αδειαστά"

Λατρεμένο φαγητό τα γεμιστά! Που όμως έχει δυο "θεματάκια". Αρχικά το ότι το χειμώνα δεν βρίσκουμε νόστιμη πρώτη ύλη για να το φτιάξουμε όπως πρέπει και το στερούμαστε από τη λίστα των λαδερών που εντάσσουμε στο εβδομαδιαίο μενού μας και, φυσικά, υπάρχει και το ζήτημα του "απ' έξω"... Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφήνουν το περίβλημα και τρώνε μόνο το "από μέσα"!

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ο food blogger Σπύρος Παγιατάκης δίνει λύση στο πρόβλημα με την "απόλυτη" συνταγή του για... αδειαστά! Ιδού λοιπόν η συνταγή και το σκεπτικό του ίδιου που τον οδήγησε εκεί.

Τα γεμιστά είναι από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά! Είναι από τα φαγητά που υπάρχουν στο DNA των Ελλήνων. Είτε είναι με σκέτο ρύζι, είτε με κιμά, είτε με κουκουνάρι και σταφίδες. Πείτε μου όμως πόσοι από εσάς τρώτε το “έξω”. Οι περισσότεροι τρώνε γεμιστά στριπτίζ!!! Αν σκεφτείς την όλη τη διαδικασία που χρειάζεται να βρεις τις σωστές ντομάτες, πιπεριές κλπ, να αδειάσεις το περιεχόμενο προσεκτικά, να γεμίσεις μέχρι το σωστό σημείο για να μην σκάσει το λαχανικό σαν να έχει φάει χειροβομβίδα και μετά να βλέπεις στα πιάτα άδεια τα λαχανικά σαν να τα έχει πατήσει η νταλίκα, είναι κάπως…

H συνέχεια στο womenonly.gr

Όροι: 
Κατηγοριες: