Επετειακά Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ 1821 - Με γεύση... από Ιστορία

H Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», παρουσιάζει με υπερηφάνεια, το «1821».

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν, εμπνευσμένο από το ηρωικό 1821.

Μέσα στην επετειακή συσκευασία υπάρχουν δέκα μοναδικά σχήματα ζυμαρικών, εμπνευσμένα από την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων, όπως είναι η παραδοσιακή ανδρική και γυναικεία ενδυμασία, το στεφάνι της δόξας, η περικεφαλαία, το τσαρούχι, το καράβι και το ναυτικό κανόνι που σηματοδότησαν τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας.

Αξίες όπως το θάρρος, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένες με την Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρουσιάζονται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τις ιστορικές μάχες και τα γεγονότα του 1821 ενώ απολαμβάνουν ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

Τα καινοτόμα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ 1821, μέσω μίας σειράς στοχευμένων ενέργειων θα βρίσκονται όλο το 2021 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, θα δωρίσει σε 200 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα 200 βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της ίδρυσης του σύγχρονου Ελληνικού Kράτους!

Ακολουθήστε τα ζυμαρικά ΉΛΙΟΣ στο Facebook  και στο Instagram

Επίσης, δείτε και τις συνταγές στο www.1821pasta.com

#delicious #helios #heliospasta #pastastories #fine_flavours #menoumespiti #mageirevoume_spiti #ηλιος #ζυμαρικα #ζυμαρικαΗΛΙΟΣ #συνταγες #μεσογειακεςσυνταγες #ηλιομαγειρέματα #welovepasta #weloveHelios #βραβευμένα_#1821 #200yearscelebration #200χρόνια #επέτειος1821 #θεματικά_ζυμαρικά_ΗΛΙΟΣ #τσαρούχι #ήρωες_επανάστασης #ναυτικό_κανόνι

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

Γιώργος Μουλάς

Όροι: 
Κατηγοριες: