Τι δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να προσθέσετε στον καφέ σας!

Για πολλούς ανθρώπους ο καφές κομβικό κομμάτι της καθημερινότητας. Δεν νοείται για αυτούς να μην πιουν καφέ όταν ξυπνήσουν και φυσικά, δεν νοείται να μην πιουν μερικούς ακόμα κατά την διάρκεια της ημέρας. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ίσως είναι η ώρα να εμπλουτίσετε τον καφέ σας με νέες γεύσεις.

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Το itrofi σας παρουσίαζει πράγματα που μπορείτε να βάλετε στον καφέ σας για να τον κάνετε πιο νόστιμο και πιο... διαφορετικό:

Αλάτι

Πολλοί άνθρωποι πίνουν καφέ με ζάχαρη και γάλα γιατί δεν αντέχουν την πικρή γεύση του όταν είναι σκέτος. Ταυτόχρονα όμως νιώθουν ότι χάνεται η πραγματική γεύση του καφέ. Η λύση είναι η εξής: βάλτε μια πρέζα αλάτι μέσα στον καφέ σας και από την μια θα μειωθεί η πικρία, από την άλλη θα διατηρηθεί η γεύση του καφέ.

Εκχύλισμα βανίλιας

Αν είστε οπαδοί της γαλλικής βανίλιας κρέμα ίσως να πρέπει να σκεφτείτε να αλλάξετε την ζάχαρη με λίγο βανίλια. Εκτός από το ότι η γεύση του καφέ θα είναι πολύ πιο όμορφη, το άρωμά του θα είναι επίσης τέλειο. Ο καφές σας θα μοσχοβολάει!

Σοκολάτα

Οι λάτρεις του καφέ συνήθως αγαπάνε και την σοκολάτα οπότε γιατί να μην συνδυάζουν και τα δύο ταυτόχρονα; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, φτιάξτε τον καφέ έτσι όπως τον πίνετε και προσθέστε σιρόπι σοκολάτας, κακάο, τριμμένη σοκολάτα, ή ακόμα και (γιατί όχι;) κομματάκια σοκολάτας.

Βούτυρο

Όσο παράλογο και αν ακούγεται, το βούτυρο στον καφέ είναι κάτι απίστευτο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντέιβ Άσπρεϊ, ένας διάσημος διαιτολόγος στις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι η προσθήκη ανάλατου βούτυρου στον καφέ σας θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια για όλη την ημέρα. Ακόμα και αν αυτό δεν έχει αποδειχθεί πάντως, πάρα πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως έτσι κι αλλιώς η γεύση απογειώνεται.

Όροι: 
Κατηγοριες: