"Φρουτο-καταιγίδα" στο κέντρο της Αθήνας! 

Προσοχή ακολουθεί έκτακτο δελτίο έντονων φαινομένων στο κέντρο της Αθήνας. Η μεγαλύτερη "φρουτο-καταιγίδα" της δεκαετίας που ξεκίνησε από την οδό Σίνα στο Κολωνάκι και γρήγορα επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές του κέντρου, αποτελεί γεγονός μείζονος σημασίας και παράλληλα υψηλής θρεπτικής αξίας.

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Αν νομίζετε βεβαίως πως μιλάμε για ένα ακόμη έντονο καιρικό φαινόμενο του Φθινοπώρου είστε γελασμένοι. "Φρουτο-πανικός" στην Σίνα 21 στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο PURE Juice Bar το οποίο έχει σαν κύριο μέλημα του την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού.

Υποστηρίζοντας με σθένος την άποψη πως η υγιεινή διατροφή δεν παραπέμπει σε στερήσεις ή γευστικές εκπτώσεις, μας δίνει σε καθημερινή βάση τα πιο υγιή μείγματα που ενισχύουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα με υπέροχους, χορταστικούς συνδυασμούς χυμών με υπερτροφές οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την γεύση, παρά μόνο τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Στο PURE Juice Bar έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε οποιοδηποτε συνδυασμό εσείς επιθυμείτε με τα διαθέσιμα φρούτα και λαχανικά, να γευτείτε υγιεινά και φρέσκα wrap από πολύσπορες πίτες με λιναρόσπορο, chiapuddings, acaibowls, ωμοφαγικά energybars,kalechips, φρουτοσαλάτες, καταπληκτικό homemadeicetea χωρίς γλυκαντικές ουσίες και φυσικά μοναδικό, βιολογικό 100% Arabica καφέ. Στο εσωτερικό του PURE Juice Bar η προαναφερθείσα "καταιγίδα" μετατρέπεται σε μία ατελέιωτη "λιακάδα".

Το πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα αποτελεί ιδέα δύο φίλων του Θάνου και του Δημήτρη οι οποίοι επέστρεψαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο που μέχρι τότε δεν υπήρχε στη χώρα μας και που για πολλούς αποτελούσε «ψιλά γράμματα». Για την ιστορία να σας πούμε πως οι δύο ιδιοκτήτες του PURE Juice Bar γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων στο σχολείο του Κολεγίου Αθηνών. Οι ίδιοι λένε για το δημιούργημα τους: "Βασίσαμε το PURE Juice Bar σε τρεις βασικούς για εμάς άξονες. Τα φρέσκα προϊόντα με καθημερινές παραλαβές των πρώτων υλών μας, τις προτάσεις με τις αυθεντικές συνταγές μας στα smoothie με υπερτροφές, που το καθένα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο να προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες και παράλληλα να καλύπτει γευστικά ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιθυμία μας επίσης είναι να εκμεταλλευτούμε πρώτες ύλες μοναδικές στη χώρα μας. Το περιβαλλοντολογικό κομμάτι στην επιχείρηση μας αποτελεί βασικό κορμό και άξονα συσπείρωσης των καταναλωτών μας."

Η καλύτερη παρέα, όλες τις ώρες της ημέρας έρχεται στο σπίτι σας Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9π.μ έως τις 20:00μ.μ και το Σάββατο από τις 9π.μ έως τις 19:00μ.μ το απόγευμα!

Το itrofi.gr σε συνεργασία με το PURE Juice Bar σας παρουσιάζει μερικές υπέροχες συνταγές που θα σας εντυπωσιάσουν: 

Clear Skin Elixir

Αβοκάντο, αγγούρι, πράσινο μήλο, σπανάκι, τζίντζερ, φυσική βανίλια, αμύγδαλα, λιναρόσπορος

Βιταμίνες & Μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, φολικό οξύ, πηκτίνη, βιταμίνες C, Β και Ε, φυτικές ίνες, ωμέγα-3, άλλα και πρωτεΐνες.
Ιδιότητες: Μια επιλογή τέλεια για τη θρέψη και υγεία του δέρματος και των μαλλιών καθώς είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Έχει επίσης σημαντικές αποτοξινωτικές ιδιότητες, είναι ευεργετικό για το πεπτικό και το έντερο και ιδιαίτερα ωφέλιμο για την καρδιά.


Chocotastic

Cacao, μπανάνα, γάλα καρύδας, χουρμάδες, μέλι, φυσική βανίλια, σπόροι chia

Βιταμίνες & Μέταλλα: κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, φολικό οξύ, αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα-3, Α- λινολενικό οξύ, αμινοξέα.
Ιδιότητες: Ένα ιδανικό εναλλακτικό του καφέ και ένα ολοκληρωμένο πρωινό μαζί! Αυτό το θρεπτικό και χορταστικό smoothie χαρίζει ευεξία και ενέργεια και σας "ξυπνάει" με τον πιο υγιεινό τρόπο!!! Η θεοβρομίνη που περιέχεται στο κακάο έχει αντίστοιχες ιδιότητες με αυτές της καφεΐνης χωρίς όμως να επιδρά αρνητικά στο νευρικό σύστημα, αντιθέτως μας κάνει να έχουμε καλή διάθεση! Συνδυασμένο μάλιστα με την μπανάνα βοηθάει στη συγκέντρωση και την πνευματική εργασία!

Breakfast Glory

Φράουλες, γιαούρτι, μέλι, λιναρόσπορος, βρώμη, Κανέλλα, chia seeds

Βιταμίνες & Μέταλλα: ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α, Σύμπλεγμα Β και ιδιαίτερα Β2 και Β12, πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3, φυτικές ίνες.
Ιδιότητες: Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη του οργανισμού και είναι ευεργετικός για παιδιά. Είναι μια τέλεια επιλογή για την υγεία του εντέρου λόγω της συμβολής του γιαουρτιού στη ρύθμιση της εντερικής χλωρίδας. Η ποιότητα των πρωτεϊνών του γιαουρτιού είναι ανώτερη από αυτή του γάλακτος και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρωινό!

Πληροφορίες: PURE Juice Bar

Διεύθυνση: Σίνα 21, Κολωνάκι, Αθήνα 10680
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0363671

OPEN:
ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 19:00

DELIVERY
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 - 20:00
Σάββατο 09:00 – 19:00
(Κολωνάκι, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Ομόνοια, Λυκαβηττός, Λ. Αλεξάνδρας, Λ. Βασ. Σοφίας)

Μάθετε περισσότερα για το PURE Juice Bar ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους: 

https://www.facebook.com/purejuicebarathens/
https://www.instagram.com/purejuicebargr/
http://purejuicebar.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCK8WXxgJIz3wzYw5Iw3tvzw


Θα κλείσουμε αυτό το αφιέρωμα με τα λόγια του Άγγλου ποιητή Philip Sidney: «Τα κοινά συστατικά της καλής υγείας και της μακροζωίας είναι: Καλή διάθεση, καθαρός αέρας, όχι βαριά εργασία, λίγο άγχος. Εμείς εδώ στο itrofi.gr θα προσθέσουμε σε αυτά τα συστατικά και το PURE Juice Bar. 

Γιώργος Μουλάς

Όροι: 
Κατηγοριες: