Τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους τους ερωτευμένους και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι πρέπει να προσέξουμε την διατροφή μας, ώστε μετά να είμαστε έτοιμοι και για μία απαιτητική νύχτα. Αν λοιπόν θέλετε να φτάσετε την λίμπιντό σας ψηλά, δεν πρέπει από το δείπνο σας να λείπουν οι μπανάνες, τα κόκκινα φρούτα και το αβοκάντο, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.  

 

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022

Τα ορεκτικά και το κυρίως πιάτο φροντίστε να αποτελείται οπωσδήποτε από σπαράγγια και αβοκάντο. Τα σπαράγγια είναι γεμάτα  από  φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β, που βοηθούν στην παραγωγή της ισταμίνης. Η ισταμίνη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική ορμή των ανδρών και των γυναικών. Το αβοκάντο από την άλλη είναι γεμάτο με βιταμίνη Β6, αυτή η βιταμίνη αυξάνει την παραγωγή ανδρικών ορμονών και ρυθμίζει τις θηλυκές ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα ενώ η υψηλή περιεκτικότητα  φολικού οξέως αυξάνει την αντοχή.

Για επιδόρπια προτιμήστε φρούτα όπως οι μπανάνες οι οποίες είναι πλούσιες σε βρομελίνη, ένα ένζυμο γνωστό ότι αυξάνει τη λίμπιντο, ειδικά στους άνδρες, έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β και κάλιο, τα οποία είναι γνωστό ότι αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας. Στην Ασία, τα μούρα goji είναι πολύ γνωστά, για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, γιατί αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και τονώνουν τη λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες. Επιπλέον, βελτιώνουν την διάθεση, που είναι το κλειδί για την καλύτερη απόδοση. Το καρπούζι από την άλλη δεν είναι  μόνο  δροσιστικό και υγιεινό αλλά είναι επίσης πλούσια σε κιτρουλίνη , ένα αμινοξύ γνωστό για τη βελτίωση της ροής του αίματος προς την καρδιά και τα γεννητικά όργανα.

Υπάρχουν πληθώρα τροφών που αυξάνουν την σεξουαλική επιθυμία όπως τα στρείδια, τα καρύδια, η σκούρα σοκολάτα, τα αυγά, το σέλινο, ο βασιλικός, τα σύκα, το σκόρδο, οι σπόροι κολοκύθας, τα ψάρια και το μοσχοκάρυδο, ενώ μην ξεχάσετε να συνδυάσετε το γεύμα σας με ένα  ποτήρι κόκκινο κρασί και να είστε βέβαιοι, οτι το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου θα σας μείνει αξέχαστο.

Tags: 
Όροι: 
Κατηγοριες: