Super διαγωνισμός: Διεκδικήστε μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα "Κράταιγος"

“ Σαν την υγεία σου έχασες και θες να την κερδίσεις, μόνο με βότανα της Γής Θα την ξαναποκτήσεις”

 

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Εδώ και αρκετά χρόνια καθημερινά σας ενημερώνουμε μεταξύ άλλων, για νέες μελέτες, θεραπευτικά βότανα, υπερτροφές, μπαχαρικά, αιθέρια έλαια – αρώματα, το τσάι, το μέλι και για τα όσπρια. Τώρα έφτασε η στιγμή να σας τα χαρίσουμε κιόλας. Το itrofi.gr σε συνεργασία με το κατάστημα "Κράταιγoς" που βρίσκεται στην καρδιά του Βύρωνα, προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε έναν τυχερό για να κάνει τα ψώνια του στο κατάστημα. 


Συμμετοχή στον διαγωνισμό: 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

A. Κάντε LIKE στο Post του διαγωνισμού
B. SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού
Γ. Κάντε tag φίλους σας σε σχόλιο 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ POST ΕΔΩ!

Λήξη διαγωνισμού 12/11


"Κράταιγος"

Ένα νέος μικρός παράδεισος αρωμάτων και γεύσεων, άνοιξε στην καρδιά του Βύρωνα. Μοναδικός του στόχος να γεμίσει κάθε σπιτικό στις γειτονιές αρώματα και λιχουδιές που θα ερεθίσουν τις αισθήσεις και θα πάνε σε ονειρεμένα ταξίδια της φαντασίας και του νου. Στο κατάστημά , φυσικό και ηλεκτρονικό μπορείτε να βρείτε βότανα, μπαχαρικά, εδέσματα και λιχουδιές από όλες τις άκρες του πλανήτη. Εμείς ρωτήσαμε, ψάξαμε, γευτήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς μόνο τα καλύτερα. Δεσμευόμαστε στην ποιότητα και στην συνεχόμενη αύξηση των ποικιλιών μας.  

Για την ιστορία να σας πούμε ότι ο κράταιγος(C. monogyna) είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φαρμακευτικό βότανο. Ήταν γνωστό κατά τον Μεσαίωνα ως σύμβολο της ελπίδας και εχορηγείτο για πολλές ασθένειες. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για διαταραχές της καρδιάς και του κυκλοφορικού και ιδιαίτερα για την στηθάγχη. Οι βοτανοθεραπευτές της Δύσης το θεωρούν κυριολεκτικά ως «τροφή της καρδιάς», που βελτιώνει τη ροή του αίματος στους καρδιακούς μυς και επαναφέρει στο κανονικό τους καρδιακούς παλμούς. Τέλος να σας πούμε πως χρησιμοποιείται σε γιατρικά για την θεραπεία ποικίλων διαταραχών του κυκλοφορικού συστήματος.

O Κραταιγός στο facebook: 

Στο κατάστημα θα βρείτε:

Θεραπευτικά βότανα

Μπαχαρικά

Αιθέρια έλαια – Αρώματα

Τσάι

Γλυκά κουταλιού

Μέλι – Μαρμελάδες

Ζυμαρικά με αγνά υλικά

Όσπρια

Δημητριακά

Εκκλησιαστικά Είδη

Κράταιγος, Αγ. Σοφίας 56, Βύρωνας

211 4060031

info@krataigos.gr

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 9/11

Όροι: 
Κατηγοριες: