"Breakfast at Tiffany’s"; Τώρα πια γίνεται και αυτό!

 56 χρόνια μετά την κυκλοφορία της γνωστής ταινίας “Breakfast at Tiffany’s” το διάσημο κοσμηματοπωλείο που μετρά πλέον 180 χρόνια λειτουργίας, μόλις άνοιξε το δικό του καφέ στον πλήρως ανακαινισμένο τέταρτο όροφο του κεντρικού του καταστήματος στην 5η λεωφόρο της Ν. Υόρκης.

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Διατηρώντας το εμβληματικό ιδιαίτερο γαλαζοπράσινο χρώμα του εμπορικού σήματος της εταιρίας από τα καλύμματα στις καρέκλες μέχρι τους τοίχους, τα πιάτα και τα μικροαντικείμενα, το Blue Box όπως ονομάζεται το καφέ, περιμένει να υποδεχθεί όχι μόνο τους κατοίκους του Μεγάλου Μήλου αλλά και όσους επισκέπτες έχουν χαζέψει τις μοναδικές βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου αυτού και έχουν ονειρευτεί όπως η Audrey Hepburn στην ταινία “Breakfast at Tiffany’s”. Οι διακοσμήσεις στους τοίχους είναι μικρογραφίες των παραθύρων Tiffany, γεμάτες με χρωμιωμένα αντικείμενα, διαμάντια και οικιακά σκεύη και υπάρχει άπλετη θέα στο Central Park.

Οι τιμές και το περιβάλλον ταιριάζουν με την πολυτέλεια των Tiffany. Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα κοστίζουν $ 29 και $ 39 αντίστοιχα. Το πρωινό περιλαμβάνει κρουασάν, φρούτα και μια ποικιλία από πιάτα όπως τα αυγά τρούφας και τοστ αβοκάντο, ενώ το μεσημεριανό γεύμα προσφέρει ορεκτικά και κύρια πιάτα. Το τσάι και τα παρελκόμενά του που είναι στα 49 δολάρια, σας επιφυλάσσουν έξοχες απολαύσεις με μια ποικιλία από τσάγια, συνοδευτικά επιδόρπια και πολλά γλυκά. Το πλήρες μενού θα αλλάζει φυσικά με τις εποχές.

Φωτεινή Πουρνάρα

Όροι: 
Κατηγοριες: