Ας μαγειρέψουμε σαν ήρωες των ταινιών της Disney

Τα πάντα στον κόσμο της Disney είναι τέλεια. Το φαγητό, φυσικά και δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχετε προσέξει ποτέ το φαγητό που απολαμβάνουν οι αγαπημένοι σας ήρωες; Αν είστε μεγαλωμένοι με τις ταινίες του Walt Disney, τότε σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καταπληκτικά πιάτα που εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη. Για χάρη σας, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των οχτώ πιο επικών πιάτων που μπορούν να αναπαραχθούν. Αυτές είναι οι συνταγές που θα φέρουν τη μαγεία της ταινίας από την οθόνη κατ 'ευθείαν στην κουζίνα σας.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Η Λαίδη και ο Αλήτης – Σπαγγέτι με κεφτέδες

Ίσως μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης σε κινούμενα σχέδια στην ιστορία του κινηματογράφου. Τα δύο σκυλάκια «έκλεψαν» την καρδιά, αλλά και τα στομάχια μας σε αυτή την περίφημη σκηνή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φιλί που ξεκίνησε με αυτούς τους δύο να ρουφάνε το ίδιο μακαρόνι; Αυτή η ταινία αποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πιάτο μακαρόνια με κεφτέδες για ένα ρομαντικό βράδυ. Δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά με ένα κλασικό ιταλικό πιάτο.

Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων – Μπισκότα ζάχαρης

Δυστυχώς, τα πραγματικά μπισκότα δεν θα σας κάνουν να μεγαλώσετε σε μέγεθος, όπως τα μαγικά μπισκότα της ταινίας, αλλά θα μπορούσαν, όμως, να κάνουν το στομάχι σας να αυξηθεί αν καταναλώσετε πάρα πολλά. 

Η Γκουφοταινία -  Πίτσα

Βλέποντας την συγκεκριμένη ταινία μπορείτε να πάθετε εθισμό στο τυρί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το απεριόριστο ποσό των κονσερβοποιημένων τυριών  και τον τόσο δημοφιλές Πύργο της Cheeza; 

Μουλάν – Πρωινό με μπέικον

Όταν είδαμε τη σκηνή του πρωινού στην Μουλάν, το μόνο που μπορούσαμε να σκεφτούμε ήταν το μπέικον. Άραγε ήταν γνωστό στην  αρχαία Κίνα; Πραγματικά δεν έχει σημασία, γιατί ο καθένας αξίζει να απολαύσει μία τραγανή φέτα μπέικον, όπως η Μουλάν. Ίσως αν τρώγαμε ένα χαμογελαστό σχήμα προσώπου πρωινό κάθε πρωί θα μπορούσαμε να γίνουμε σαν τη  Μουλάν και να σώσουμε τη χώρα.

Η απίθανη Κιμ – Nacos

«Το Taco συναντά το Nacho. Το αποκαλώ Naco»! Εφευρέθηκε από τον Ρον και προέρχεται από πατατάκια nachos, τυρί, την ανάμειξη τους με τις γεμίσεις που μπορείς να βρεις σε ένα taco και όλα αυτά μαζί σε μία πίτα τορτίγια. Αν αυτή η έμπνευση δεν μπορεί να σε κάνει  ιδιοφυΐα, τότε ποιά;

Ρατατούης – Ratatouille

Οι περισσότεροι από τους θεατές πιθανώς, δεν είχαν καμία ιδέα τι ήταν το Ratatouille  βλέποντας αυτή την ταινία. Είναι ένα παραδοσιακό γαλλικό πιάτο βραστών λαχανικών που περιλαμβάνει  κρεμμύδια, κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες. Ο συμπαθέστατος αρουραίος  Ρεμί κάνει αυτό το γαλλικό πιάτο να φαίνεται τόσο νόστιμο που σίγουρα θα θέλετε να το δοκιμάσετε. Εάν ένας αρουραίος μπορεί να το μαγειρέψει τόσο καλά, το ίδιο μπορείτε κι εσείς.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας – Γκρι γλυκό

«Δοκιμάστε το γκρι γλυκό. Είναι νοστιμότατο!» Τι είναι πραγματικά το γκρι μπισκότο; Έχουμε λύσει το μυστήριο για εσάς. Είναι ένα μυστηριώδες επιδόρπιο με μπισκότο Oreo το οποίο έχει αναδευτεί για να δείχνει παρόμοιο με μια πουτίγκα. Πραγματικά μία απολαυστική λιχουδιά.

Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος – Λουκουμάδες

Το πάθος της Τιάνα για το μαγείρεμα και η αποφασιστικότητά της να ανοίξει ένα εστιατόριο μας εντυπωσιάζουν και κερδίζουν αμέσως την συμπάθεια και την αγάπη μας. Στα παραπάνω, επίσης, βοηθά το γεγονός ότι  η ταινία διαδραματίζεται στην όμορφη Νέα Ορλεάνη, καθώς και το γεγονός ότι η Σαρλότ ζητά από την Τιάνα να φτιάξει τους λουκουμάδες της για το χορό μεταμφιεσμένων που διοργανώνει και είναι πρόθυμη να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα που φτάνουν για να ανοίξει η Τιάνα το δικό της εστιατόριο. λέει κάτι για το ταλέντο της. Πράγματι, οι λουκουμάδες στην ταινία μας ανοίγουν την όρεξη.

Όροι: 
Κατηγοριες: